🐰 MUST-HAVE každé králičí mámy 🐰 TAŠKA S KRÁLÍČKEM
cistic na ovoce a zeleninu

Přírodní čistič na ovoce a zeleninu 800 ml

Ovoce a zelenina z obchodů je velmi často obalena nečistotami, voskem, pesticidy a dalšími chemikáliemi. Pokud omyjeme ovoce a zeleninu pouze vodou, minimálně některé z vyjmenovaných látek na povrchu zůstanou a to není zdravé ani bezpečné.

Omezte konzumaci těchto nežádoucích látek použitím tohoto hypoalergenního a veganského přípravku na povrch ovoce i zeleniny.

Obsahuje 94 % přírodních ingrediencí, je praktický, protože jej lze nastříkat přímo na ovoce a zeleninu nebo použít jako namáčecí roztok.

Je vyroben z vysoce účinných rostlinných přísad, které díky své čisticí netoxické síle odstraní špínu, vosk a další nežádoucí látky z ovoce a zeleniny. Po aplikaci spreje stačí ovoce či zeleninu znovu opláchnout vodou a je připraveno ke konzumaci.

Skladem
199,00 Kč
164.46 bez DPH

Podrobný popis

Mycí prostředek na ovoce a zeleninu je hypoalergenní. Jeho vynikající detergentní síla účinně zvlhčuje, rozptyluje a emulguje nečistoty a pomáhá je odstranit. Pro výrobu produktů ATTITUDE jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie. 100% recyklovatelný obal. Bez parfemace, chutě i vůně.

Složení: voda, <5% rostlinné neiontové povrchově aktivní látky (myristyl glykosid, caprylyl glykosid), citrát sodný, hydrogenuhličitan sodný (vyrovnává PH), xantanová guma.

Návod k použití: 

Ovoce i zelenina se po ošetření sprejem znovu oplachuje pod tekoucí vodou, poté je vhodná ke konzumaci pro dospělé, děti i mazlíčky.

PŘÍMÉ MYTÍ: Nastříkejte a rozetřete, poté opláchněte vodou.

NAMÁČENÍ: Nalijte 15 ml nebo polévkovou lžíci produktu do misky naplněné vodou. Namočte produkt na několik minut a poté opláchněte. Speciálně vytvořeno tak, aby pomohlo odstranit zbytky z manipulace, pesticidy, vosk a další nečistoty z povrchu ovoce a zeleniny.

UCHOVÁVEJTE MIMO DOSAH DĚTÍ.

Přírodní čisticí prostředek na ovoce a zeleninu ATTITUDE s NATURE+ technologií inspirovala síla přírody a vědy; bere ohled na vás, vaši rodinu i celou planetu. 

Láhev je vyrobena z plastu HDPE #2 – plast, který se nejsnáze recykluje. 

Balení: 800 ml

Země původu: Kanada

Mohlo by se Vám také líbit

Komentáře (0)
Prozatím nemáme žádné recenze zákazníků.