🐰 MUST-HAVE každé králičí mámy 🐰 TAŠKA S KRÁLÍČKEM
cistic ckvrn

Přírodní čistič skvrn od moči a výkalů 80 ml

Biologický čistič skvrn působí na bázi 100% přírodních enzymů, je netoxický jak pro lidi, tak pro zvířata i rostliny.

Nepoškozuje potahy, látky, textilie a také nevyběluje. Neničí životní prostředí, jedná se o ekologický prostředek speciálně vyvinut k snadnému odstranění skvrn organického původu z oděvů, textilií, potahových látek, koberců, čalounění automobilů.

Odstraňuje skvrny např. z ovoce, potravin, kávy, tuků, moče, zvratků a výkalů, rozkládá je na jednoduché látky a tím docílí snadnějšího odstranění znečistění. Zabraňuje vývinu nepříjemných pachů!

Složení: směs přírodních enzymů

Obsah: 80 ml

Skladem
139,00 Kč
114.88 bez DPH

Podrobný popis

Velmi účinný biologický odstraňovač skvrn neškodí lidem, zvířatům, rostlinám a neničí životní prostředí. Je netoxický! Výrobek je schválen Státním zdravotním ústavem Praha. Poradí si se skvrnami organického původu jako jsou skvrny od ovoce, potravin, kávy, tuků, moče, zvratků či výkalů.

Návod k použití: Místo postižené skvrnou, například z ovoce, tuku, moče, atd., co nejvíce odsajeme suchým hadříkem, nastříkáme přípravek a necháme působit do uschnutí či přes noc, nejlépe až 24 hodin. Po uplynutí uvedené doby místo vykartáčujte nebo vysajte, popřípadě vyperte.

Nepoškozuje potahy, látky, textilie ani nevyběluje!

Značka

Mohlo by se Vám také líbit

Komentáře (2)
Hodnocení
Prozatím nemáme žádné recenze zákazníků.