🐰 MUST-HAVE každé králičí mámy 🐰 TAŠKA S KRÁLÍČKEM
timotejske seno
timotejske seno kralik
timotejske seno
timotejske seno kralik
  • Novinka

Bezobilné granule z timotejského sena TIMOTEJKA 250 g

Zdravé a chutné bezobilné granule z timotejského BIO sena potěší králíky, morčata, osmáky, činčily a další býložravce.

Naše granule neobsahují obiloviny, hrách, škrob a další nevhodná pojiva a jsou tak vhodné jako každodenní doplněk stravy. Zakládáme si na čistém složení, o kterém se vždy sami můžete přesvědčit. 

Tyto granulky byly vyrobeny lisováním BIO timotejského (bojínkového) sena, které mazlíčci tolik milují. Seno je bohaté na důležitou vlákninu a díky lisování neztrácí vitamíny a minerály. Seno navíc pochází z ekologického zemědělství a nese označení BIO kvality.

Složení: 100% BIO timotejské seno - lisované

Skladem
89,00 Kč
79.46 bez DPH

Podrobný popis

Nejčistší složení granulí - to je naše! Sháníte nejlepší granule pro králíky a máte už dost nepřehledného složení, ve kterém nacházíte "vedlejší produkty rostlinného původu" a další položky, kterým nerozumíte?

Tady jste správně! U nás je složení každého produktu 100% kompletní a hlavně srozumitelné. Třeba tyto granulky obsahují pouze voňavé timotejské BIO seno. :)

Tyto bezobilné granule pro králíky, morčata, osmáky, činčily a další býložravce jsou skvělým doplňkem jídelníčku díky vysokému obsahu vlákniny, která je pro tyto mazlíčky velmi důležitá.

Granule TIMOTEJKA jsou vyrobeny lisováním ze 100% timotejského (bojínkového) BIO sena a díky tomu neztrácí důležité živiny a vitamíny.

Naše zdravé granule neobsahují žádná pojiva, ovesné vločky, hrách, škrob či obiloviny, které zatěžují mazlíčkovo zažívání.

Doporučené dávkování

Tyto zdravé bezobilné granule můžete podávat každý den k senu dle velikosti mazlíčka.

Vhodné pro

králíky, morčata, osmáky, činčily a další býložravce

Značka

Mohlo by se Vám také líbit

Komentáře (3)
Hodnocení
Prozatím nemáme žádné recenze zákazníků.