🐰 MUST-HAVE každé králičí mámy 🐰 TAŠKA S KRÁLÍČKEM
donuty pro kraliky
pamlsky kralik
donuty pro kraliky
pamlsky kralik
  • -10%

Bezobilné pamlsky s bylinkami BERRYHO DONUTY 3 ks

Naše ručně tvořené pamlsky ve tvaru donutů jsou zdravým pamlskem pro králíky, morčata, činčily a další hlodavce a býložravé mazlíčky.

Při výrobě nepoužíváme žádné náhražky ani nezdravá pojiva, jako jsou ovesné vločky a jiné obiloviny, hrách nebo škrob.

Díky tomu můžete mazlíčkům nabídnout 100% přírodní pamlsky s vysokým obsahem vlákniny, která je důležitá pro správné trávení.

Nejoblíbenější bylinky jako je měsíček, chrpa a okvětí růže jsou zastoupeny také uvnitř pamlsků. Posypka je tvořena lahodnou mrkví a kořenem pampelišky. "Třešničkou" na donutu je poté banánovo-řepová poleva.

Kompletní složení donutů: seno, mrkev, měsíček, chrpa, růže, kořen pampelišky, řepa, banán.

Skladem
329,00 Kč Ušetříte 10%
296,10 Kč
264.38 bez DPH

Podrobný popis

Naše pamlsky určené pro králíky, morčata a další býložravé mazlíčky nikdy neobsahují ovesné vločky, obiloviny, hrách nebo škrob, které v bříšku dělají jenom neplechu. Berryho donuty jsou tvořené ze sena, zeleniny a bylinek, které poskytují vysoký obsah vlákniny pro správné trávení.

Vyzkoušejte naše opravdu zdravé pamlsky a potěšte chuťové pohárky svých miláčků. Bezobilné pamlsky ve tvaru donutů nesou jméno našeho králíčka, který je naprosto zbožňuje! No a přiložené bylinky můžete využít jako posypku donutů nebo třeba na BIO seno, které je také součástí balení!

Obsah balení: V balíčku kromě 3 ks donutů mazlíček najde také sušené bylinky (měsíček lékařský, okvětní plátky růží a květ chrpy) a BIO seno otava.

Vhodné pro

králíky, morčata, činčily a další mazlíčky

Doporučené dávkování

Donuty podávejte jako pamlsek, klidně jeden rozdělte na dva dny. Bylinky využijte třeba jako posypku na donuty či seno.

Značka

Mohlo by se Vám také líbit

Komentáře (0)
Prozatím nemáme žádné recenze zákazníků.