🐰 MUST-HAVE každé králičí mámy 🐰 TAŠKA S KRÁLÍČKEM
bio seno aniland
vypln krabice senem
bio seno aniland
vypln krabice senem

Výplň volného místa v krabici BIO senem

Přidejte si tuto položku k Vaší objednávce a my vám volné místo v krabici doplníme BIO lučním senem. Nyní používáme BIO seno 1. seč, která je plná různých travin a bylin jako je třeba jetel či jitrocel. Množství sena závisí na velikosti a počtu produktů ve vaší objednávce.

Výplň BIO senem má hned několik výhod:

  • Jedná se o ekologickou výplň, na které si navíc mazlíček pochutná
  • Seno plní i ochrannou funkci pro Vaše produkty
  • Jedná se také o "vzorek" sena, které standardně prodáváme a poté jej můžete zakoupit ve větším balení

Tento produkt nelze objednat samostatně (nesmí to být jediný produkt ve Vaší objednávce). 

Skladem
22,00 Kč
19.64 bez DPH

Podrobný popis

Vyplňujeme volné místo v krabici senem již dlouhou dobu a máme od vás spoustu krásných ohlasů. Budeme moc rádi, pokud se s námi podělíte o fotku při otevření balíčku, jak si mazlíček v seníčku pěkně hoví. Najdete nás třeba na Instagramu jako @anilandcz :)

Tento koncept nás napadl, jelikož jsme nechtěli využívat nové plastové výplně či papír a seno plní jak ochrannou funkci, tak velice chutnou alternativu pro Vaše miláčky. Mazlíček si tak užije zábavu při unboxingu objednávky a v krabici se senem pak klidně může strávit spoustu hodin.

Upozornění: Pokud tento produkt vložíte do objednávky vícekrát než jednou, nebude výplň senem větší, krabici to totiž nijak nezvětší. :)

Pokud seno jako výplň nezvolíte, vyplníme krabici recyklovaným či recyklovatelným materiálem z druhé ruky, který by jinak skončil v popelnici.

Přitom mu dáváme další využití, což šetří přírodu i Vaši peněženku, protože si za takový obalový materiál nic neúčtujeme.

Značka

Mohlo by se Vám také líbit

Komentáře (8)
Hodnocení
Prozatím nemáme žádné recenze zákazníků.