🐰 MUST-HAVE každé králičí mámy 🐰 TAŠKA S KRÁLÍČKEM
bylinkove micky
zavesne pamlsky pro kraliky
zdrave pamlsky
bylinkove micky
zavesne pamlsky pro kraliky
zdrave pamlsky

Závěsné bylinkové míčky z vrbového proutí 2 ks

Jedlé hračky králíčci, morčata, činčily a další hlodavci prostě milují! Okusování a hlodání je jejich přirozené chování a také forma zábavy.

I proto vyrábíme 100% přírodní hračky, na kterých si mazlíčci pochutnají, podpoří přirozený obrus zoubků a také se zabaví.

Tyto míčky jsou tvořeny z přírodního vrbového proutí a nejoblíbenějších bylinek, díky provázku můžete míčky jednoduše připevnit ke kleci či ohrádce.

V balení najde mazlíček rovnou dva kusy bylinkových míčků

Složení: 100% přírodní míčky z vrbového proutí (4-6 cm), květy bylinek (měsíček lékařský, chrpa polní, růže), banán

Skladem
199,00 Kč
164.46 bez DPH

Podrobný popis

Zapomeňte na plastové a barvené hračky plné chemikálií a raději mazlíčkovi pořiďte 100% přírodní zábavu!

Při výrobě hraček dbáme na to, aby byly vhodné k okusu, tedy 100% přírodní, bez barviv, lepidel nebo dokonce umělých částí. Víme, že hlavní forma zábavy králíků, morčat, činčil, potkanů a dalších hlodavců je spojena s okusováním, hlodáním a taky jídlem.

Proto jsme vytvořili tyto bylinkové míčky, které mohou mazlíčka zabavit na dlouhé hodiny. Míčky můžete přivázat ke kleci či ohradě, můžete je naplnit senem nebo dalšími bylinkami nebo je volně položit k mazlíčkovi bez provázku.

Upozornění: Provázek je vyroben z přírodních materiálů, nicméně pro bezpečnost mazlíčků jej při volném položení míčku odstraňte nebo mějte mazlíčka neustále pod dozorem.

Značka

Mohlo by se Vám také líbit

Komentáře (3)
Hodnocení
Prozatím nemáme žádné recenze zákazníků.