🐰 MUST-HAVE každé králičí mámy 🐰 TAŠKA S KRÁLÍČKEM
box pro kraliky
box pro kraliky

Zamilovaný BOX pro králíky a hlodavce 28x28x10 cm

Ať už je Valentýn nebo Vánoce, my milujeme mazlíčky po celý rok! I proto jsme letos vytvořili ZAMILOVANÝ BOX, který potěší chuťové pohárky králíčků, morčat, činčil, křečků a dalších hlodavců.

Tento box s obřími rozměry 28x28x10 cm obsahuje spoustu listů a bylinek z naší zahrádky v TOP kvalitě, jako jsou třeba zdravé listy kukuřice, máty, meduňky, jahodníku nebo nejoblíbenější jabloně.

Kromě toho se mazlíčci mohou těšit na bezobilná květinková srdíčka, mističku ve tvaru srdíčka, novou bylinnou směs HerbieMIX v kornoutku nebo srdíčko s překvapením. Nechybí ani porce zdravé zeleniny s lahodnou mrazem sušenou jahůdkou a spousta dalších dobrot!

Jako vždy je obsah boxu zcela bez obilovin, ovesných vloček, hrachu či škrobu. Originálně vymyšlen i ručně vyroben v srdci Beskyd.

Přizpůsobení produktu

Nezapomeňte váš text uložit :)

Maximálně 250 znaků
Skladem
649,00 Kč
536.36 bez DPH

Podrobný popis

Zamilovaný box pro králíky, morčata, činčily, křečky a další hlodavce nabízí mazlíčkům opravdu zdravé mlsání!

Velké množství listů, bylinek, zdravé zeleniny i bezobilných pamlsků zajistí spoustu vlákniny, která je pro mazlíčky tolik důležitá.

Zapomeňte na pamlsky plné ovesných vloček či hrachu, které zatěžují mazlíčkovo zažívání a raději jim poskytněte dary naší zahrádky s dalšími dobrotami, které jsme pro Vaše chlupáčky ručně vyrobili.

Obsah zamilovaného boxu:

  • domácí listy a bylinky z jara a léta 2023 (listy jabloně, listy a stonky máty peprné, listy a stonky meduňky, listy jahodníku)
  • zamilovaný kornout 150 g (kostičky řepy červené, kostičky jablíček, kostičky mrkve, mrazem sušené jahůdky)
  • mini červená keramická miska ve tvaru srdíčka (vhodná třeba na granulky)
  • srdíčko s překvapením (chrpa červená, seno, mrkev, chrpa modrá)
  • mlsný zajíček 60 g (listy maliníku, květy měsíčku lékařského, květy chrpy, listy kukuřice)
  • bezobilná květinková srdíčka 6 ks (mrkev, seno, měsíček, chrpa, růže)
  • srdíčko z lufy máčené v řepě červené (vhodné k okusu, 100% přírodní)
  • bylinkový kornout 30 g (růže, petrželová nať, listy maliníku, kopřiva dvoudomá, jitrocel, pampeliška, chrpa červená a růžová)

Obsah boxu je zdravý, zcela bez obilovin, ovesných vloček, hrachu a škrobu. Některé věci jsou navíc doplněny o červenou stuhu a kolíček se srdíčkem. Vše je pečlivě zabaleno do papírového boxu o velikosti 28x28x10 cm (jedná se o největší box, který jsme kdy vytvořili). Kartičku se složením najdete také uvnitř boxu.

Mazlíčkům přejeme dobrou chuť!

Značka

Komentáře (1)
Hodnocení
Prozatím nemáme žádné recenze zákazníků.